Προσωπικά δεδομένα

Πολιτική απορρήτου
δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@hba.com.gr εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή / και τις υπηρεσίες μας, συναινείτε στην Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Πίνακας περιεχομένων
Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική
Αρχές προστασίας δεδομένων που ακολουθούμε
Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς
Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα
Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας
Πληροφορίες για τα cookies
Στοιχεία επικοινωνίας
Ορισμοί
Προσωπικά δεδομένα – κάθε πληροφορία που σχετίζεται με ένα φυσικό πρόσωπο που μπορεί να ταυτοποιηθεί ή να ταυτοποιηθεί.
Επεξεργασία – οποιαδήποτε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών που εκτελούνται σε Προσωπικά Δεδομένα ή σε σύνολα Προσωπικών Δεδομένων.
Υποκείμενο δεδομένων – ένα φυσικό πρόσωπο του οποίου γίνεται επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
Παιδί – ένα φυσικό πρόσωπο κάτω των 16 ετών.
Εμείς / εμάς (είτε με κεφαλαία είτε όχι) –

Αρχές προστασίας δεδομένων
Υποσχόμαστε να ακολουθήσουμε τις ακόλουθες αρχές προστασίας δεδομένων:

Η επεξεργασία είναι νόμιμη, δίκαιη, διαφανής. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας έχουν νόμιμους λόγους. Πάντα εξετάζουμε τα δικαιώματά σας πριν από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Θα σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με την Επεξεργασία κατόπιν αιτήματος.
Η επεξεργασία περιορίζεται στον σκοπό. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας ταιριάζουν με τον σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα προσωπικά δεδομένα.
Η επεξεργασία γίνεται με ελάχιστα δεδομένα. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο το ελάχιστο ποσό προσωπικών δεδομένων που απαιτείται για οποιονδήποτε σκοπό.
Η επεξεργασία περιορίζεται με μια χρονική περίοδο. Δεν θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από το αναμενόμενο.
Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων.
Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων.
Τα δικαιώματα του υποκειμένου δεδομένων
Το υποκείμενο δεδομένων έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα στην ενημέρωση – που σημαίνει ότι πρέπει να έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε εάν τα Προσωπικά σας Δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία. ποια δεδομένα συλλέγονται, από πού προέρχονται και γιατί και από ποιον υποβάλλονται σε επεξεργασία.
Δικαίωμα πρόσβασης – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που συλλέγονται από / σχετικά με εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμά σας να ζητήσετε και να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που συγκεντρώθηκαν.
Δικαίωμα διόρθωσης – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων που είναι ανακριβή ή ελλιπή.
Δικαίωμα διαγραφής – που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τα αρχεία μας.
Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – που σημαίνει ότι ισχύουν ορισμένοι όροι, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία – που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για παράδειγμα στην περίπτωση του άμεσου μάρκετινγκ.
Δικαίωμα αντίρρησης σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ. και να μην υπόκειται σε απόφαση που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία. Αυτό το δικαίωμα μπορείτε να ασκήσετε όποτε υπάρχει αποτέλεσμα του προφίλ που παράγει νομικά αποτελέσματα που σας επηρεάζουν ή επηρεάζουν σημαντικά.
Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων – έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε μορφή αναγνώσιμη από μηχάνημα ή εάν είναι εφικτό, ως άμεση μεταφορά από τον Επεξεργαστή στον άλλο.
Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας – σε περίπτωση που απορρίψουμε το αίτημά σας βάσει των δικαιωμάτων πρόσβασης, θα σας παράσχουμε έναν λόγο για τον λόγο. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο χειρισμού του αιτήματός σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Δικαίωμα για τη βοήθεια της εποπτικής αρχής – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα για τη βοήθεια μιας εποπτικής αρχής και το δικαίωμα για άλλα ένδικα μέσα, όπως αξίωση αποζημίωσης.
Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης – έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε οποιαδήποτε δεδομένη συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Δεδομένα που συλλέγουμε
– Πληροφορίες που μας έχετε παράσχει
Αυτό μπορεί να είναι η διεύθυνση e-mail, το όνομα, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση κατοικίας κ.λπ. – κυρίως πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παράδοση ενός προϊόντος / υπηρεσίας ή για την ενίσχυση της εμπειρίας των πελατών σας μαζί μας. Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να σχολιάσετε ή να εκτελέσετε άλλες δραστηριότητες στον ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

– Οι πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα για εσάς
Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα από cookie και άλλα εργαλεία συνεδρίας. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες του καλαθιού αγορών σας, η διεύθυνση IP σας, το ιστορικό αγορών σας (εάν υπάρχει) κ.λπ. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή κοιτάζετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, οι δραστηριότητές σας ενδέχεται να καταγράφονται.

– Πληροφορίες από τους συνεργάτες μας
Συλλέγουμε πληροφορίες από τους αξιόπιστους συνεργάτες μας με επιβεβαίωση ότι έχουν νόμιμους λόγους να κοινοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες μαζί μας. Πρόκειται είτε για πληροφορίες που τους δώσατε απευθείας είτε για τις οποίες έχουν συγκεντρωθεί για εσάς για άλλους νομικούς λόγους

Στοιχεία επικοινωνίας

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, τα δικαιώματά σας σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα ή την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας στο kannavosd@gmail.com

Εποπτική αρχή
Email: contact@dpa.gr
Phone: +30 210 6475 600

ΙΔΡΥΣΗ ΠΑ.ΣΥ.Σ.Α.

Η ίδρυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνοδών Ασφαλείας αποσκοπεί κυρίως στην αποκατάσταση του σωστού και επαγγελματικού καθεστώτος της συνοδείας… Μάθετε περισσότερα εδώ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το συγκεκριμένο σχήμα πιστοποίησης, παρέχει αναγνώριση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για Συνοδούς VIP, εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους με βάση εθνικά και διεθνή πρότυπα και εθνικές νομοθετικές απαιτήσεις.Σε ποιούς απευθύνεται διαβαστε ΕΔΩ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
  1. ΓΡΑΦΕΙΑ
  2. Γούναρη 78.Γλυφάδα
  3. Τ.Κ. 16561
  4. Τηλ. 211 21 20 554
  5. Κιν.698 769 0069
  6. Email :info@hba.com.gr
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΟΔΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ